Korte rondleiding

Om de demo te bekijken, kunt u zich aanmelden. Wij sturen wij u vervolgens zo snel mogelijk een e-mail met uw wachtwoord.

Hieronder vindt u een korte uitleg van de onderdelen van Medspace. Om een betere indruk te krijgen van MedSpace klikt u op een van de afbeeldingen hieronder.

Webbased

MedSpace is een webbased applicatie: via internet overal vandaan en altijd te raadplegen. Het besloten gedeelte bestaat grof gezegd uit een rooster, een agenda en overzichten. Vanuit de startpagina zijn zij direct te bereiken.

Specialisten...

MedSpace beschikt over twee types roosters: een specialist-gericht en activiteitgericht. In het specialistgerichte rooster ziet elke specialist direct wat zijn of haar activiteiten zijn.

..en activiteiten

In het activiteitgerichte rooster ziet u in een oogopslag wie er deze maand dienst heeft, wie er poli doet en hoeveel mensen er per dag zijn ingeroosterd. Bovendien heeft u in hier de mogelijkheid een capaciteitsplanning in te geven. U kunt snel en makkelijk tussen beide roostertypes switchen.

Automatisch

De diensten kunt u automatisch in uw rooster laten inplannen. De automatische dienstplanner houdt rekening met verschillende typen dienst, dienstvoorkeuren(blokkades), competenties, parttimers, feestdagen en weekenden. Binnen 2 minuten heeft u uw dienstenschema voor de komende maand, kwartaal of jaar.

En altijd mobiel

Alle items van het rooster worden automatisch overgezet naar de kalender. Bovendien ziet u in de kalender ook uw afspraken, besprekingen etc. De agenda synchroniseert met uw mobiele telefoon. U heeft uw rooster dus altijd bij de hand.

Transparantie

MedSpace biedt u overzichten van elke activiteit over de door u gewenste periode. Zo is er een lijst van de opgenomen vakanties per specialist, een dienstlijst, nascholing etc. Omdat alle gebruikers toegang hebben tot de overzichten waarborgt MedSpace optimale transparantie. Alle overzichten zijn gemakkelijk te printen voor  registratie of de receptie.

Glashelder

In het rapportage scherm is met behulp van staafdiagrammen glashelder aangegeven hoeveel diensten er per persoon zijn gedraaid. Desgewenst kan dit worden opgesplitst in Maandag t/m Donderdag, Vrijdag, Zaterdag-Zondag en Feestdagen.

Gebruiksvriendelijk

MedSpace is eenvoudig in gebruik. Zowel voor de roosterplanner als de gebruikers. Zo is er voor de roosterplanner een beheerscherm waar hij of zij  snel gebruikers, groepen, en activiteiten kan aanmaken. Ook de instellingen van MedSpace zijn hier te vinden.

Geinteresseerd?

Bel voor een demo-afspraak 035 6 211 211. Of mail naar info@medspace.nl.

Onze partners
Sponsors