MedSpace voor arts specialisten

MedSpace® is de cloudapplicatie voor arts specialisten waarmee u moeiteloos uw roosters maakt. Zo is de applicate desgewenst CAO-compliant, vanuit meerdere locaties te beheren met meerdere subspecialisaties. Ook de automatische diensten planner kan zelfs bij grote diensten complexe wachtconfiguraties aan. En voor uw werkplekplanning is er een automatische activiteiten planner. Bovendien kloppen de tellingen en is de invoer van verloven en wachten secondenwerk. Dit alles levert u een zee aan tijd op.

 

De eerste winst is al dat u als beheerder een minimum aan dubbel werk nodig heeft. Een vakantie of nascholing bijvoorbeeld wordt via de MedSpace-applicatie of de app aangevraagd. Net als wachtenvoorkeuren. Vervolgens kunnen de automatische planners uw rooster goeddeels invullen op basis van parameters die u van te voren instelt. Wij helpen u daarbij door middel van meerdere instructies, een uitgebreide handleiding, webcourses en een ongeëvenaarde helpdeskondersteuning. Zo bent u in een mum van tijd op weg.

 

MedSpace onderscheidt zich dan ook door ondersteuning, automatische planners en een uitgebreide set van functies. U heeft ze misschien niet allemaal nodig, maar ze zijn wel voorhanden. En mocht u een functie missen die nuttig en behulpzaam is bij het plannen? Dan bouwen wij die voor u in. En wat betreft de automatische planners. Zij zijn dermate ver geëvoleerd, dat zij nagenoeg altijd een goed resultaat opleveren. Of het nu voor een internisten, anesthesistenen, chirurgen, spoedartsen, Intensivisten, neurologen, orthopeden of radiologen is.

 

U heeft de beschikking over de MedSpace-app en synchronisatie met uw agenda. Met de app bijvoorbeeld kunt u wachten wisselen. En natuurlijk verloven aanvragen. Zie voor al onze functies ook onze featurelist.

 

Wilt u een demonstratie op uw locatie? We komen graag langs om u MedSpace te demonstreren en na te gaan hoe uw rooster het beste in MedSpace kan worden verwerkt. Bel 02-5122191 of mail ons, info@medspace.be.

 

U kunt natuurlijk eerst de online demo bekijken. Meld u aan!