Efficiency first

 

MedSpace is de innovatieve online rooster-applicatie voor arts specialisten, arts- assistenten en ondersteunend personeel. Dat levert u tijdsbesparing, gemak en transparantie op.

Online demo
Probeer het online roosteren zelf!
Meld u aan voor de MedSpace demo

Automatische planners

Plannen wordt secondenwerk

De automatische wachten- en activiteitenplanners verdelen op geleide van een door u op te geven capaciteitsplanning wachten en activiteiten. Hierbij wordt rekening gehouden met competenties, afwezigheden, parttimepercentages en beginsaldi. Natuurlijk kunt u ook koppelingen aanbrengen en geven de planners door welke wachten of activiteiten niet zijn ingepland door krapte van geneesheer specialisten, arts-assistenten en ondersteunend personeel. Het resultaat van de planners is altijd handmatig aan te passen.

MedSpace Allshifts

Alle wachten van het gehele ziekenhuis op één webpagina
MedSpace Allshifts geeft een overzicht van alle wachten van alle diensten van geneesheer specialisten binnen één ziekenhuis. Real time uit de verschillende MedSpace-roosters binnen het ziekenhuis gehaald. Handig voor de spoed en onthaal. En met een MedSpace Light versie kunnen ook de dienst zonder MedSpace-rooster meedoen.

MedSpace beschikbaar voor iOS en Google Play

De MedSpace Roostermonitor

In één oogopslag uw hele dienst in beeld

U kunt nu een grote roostermonitor van uw dienst op het secretariaat, vergaderkamer of consultatie hangen. Het touchscreen wordt meteen bijgewerkt als er een wijziging plaatsvindt door de roosterplanner. Inlog vindt plaats door de roosterplanner.

Nieuws

Brexit en MedWeb
Wat betekent de Brexit voor de servers van MedWeb, die gehost wordt door een Amerikaanse hosting provider en in Londen staan? Belangrijkste vraag voor ons is daarbij of de VK voldoende waarborgen biedt voor de verwerking van persoonsgegevens. Inmiddels verstrijkt het ene na het andere ultimatum en is 31 oktober 2019 als uiterste Brexitdatum geprikt, met een evaluatie in juni. Een ‘no deal Brexit’ lijkt van de baan nu het Britse parlement hierover een wet heeft aangenomen die dat onmogelijk maakt. Na 31 oktober 2019, voorlopig uiterste datum van de Brexit, lijkt er vooralsnog een situatie te ontstaan waarbij het VK, door de implementatie van de AVG in de nationale wetgeving op 25 mei 2018, ruimschoots voldoet aan de eisen die de EU stelt voor de verwerking van persoonsgegevens, maar door de EU nog niet als land erkend is dat ‘voldoende waarborgen’ biedt. De Europese Commissie hanteert hiervoor een lijst met niet-EU-landen. Het lijkt logisch dat de erkenning van het VK als veilig land snel na de Brexit volgt. MedWeb volgt het nieuws over de Brexit-perikelen op de voet en zal de nodige maatregelen nemen mocht de erkenning van de EU uitblijven. Mocht u als klant van MedWeb hierover de nodige vraagtekens houden, dan kunnen wij de hosting van uw MedSpace-roosters overzetten naar onze server in Duitsland.

MedSpace roostersoftware voor maatschappen is een product van MedWeb Development Lab.

Onze partners