Efficiency first

 

MedSpace is de innovatieve online rooster-applicatie voor arts specialisten, arts- assistenten en ondersteunend personeel. Dat levert u tijdsbesparing, gemak en transparantie op.

Online demo
Probeer het online roosteren zelf!
Meld u aan voor de MedSpace demo

Automatische planners

Plannen wordt secondenwerk

De automatische wachten- en activiteitenplanners verdelen op geleide van een door u op te geven capaciteitsplanning wachten en activiteiten. Hierbij wordt rekening gehouden met competenties, afwezigheden, parttimepercentages en beginsaldi. Natuurlijk kunt u ook koppelingen aanbrengen en geven de planners door welke wachten of activiteiten niet zijn ingepland door krapte van geneesheer specialisten, arts-assistenten en ondersteunend personeel. Het resultaat van de planners is altijd handmatig aan te passen.

MedSpace Allshifts

Alle wachten van het gehele ziekenhuis op één webpagina
MedSpace Allshifts geeft een overzicht van alle wachten van alle diensten van geneesheer specialisten binnen één ziekenhuis. Real time uit de verschillende MedSpace-roosters binnen het ziekenhuis gehaald. Handig voor de spoed en onthaal. En met een MedSpace Light versie kunnen ook de dienst zonder MedSpace-rooster meedoen.

MedSpace beschikbaar voor iOS en Google Play

De MedSpace Roostermonitor

In één oogopslag uw hele dienst in beeld

U kunt nu een grote roostermonitor van uw dienst op het secretariaat, vergaderkamer of consultatie hangen. Het touchscreen wordt meteen bijgewerkt als er een wijziging plaatsvindt door de roosterplanner. Inlog vindt plaats door de roosterplanner.

Vanaf 15 oktober zijn de servers van MedWeb verhuisd van London naar München. De onzekerheden rondom de Brexit, ‘deal or no deal’, maakten een verhuizing onvermijdelijk omdat MedWeb bij een ’no deal’ niet meer aan wet- en regelgeving zou voldoen. Overigens is onze server in Hannover in één moeite meeverhuisd naar München. Alle servers zijn daar zoals gebruikelijk dubbel gespiegeld uitgevoerd, hebben een dagelijkse back up van het gehele systeem en hebben 24/7 ‘persönliche Überwachung’, ook in het Engels.

MedSpace roostersoftware voor maatschappen is een product van MedWeb Development Lab.

Onze partners