Efficiency first

 

MedSpace® is de innovatieve online rooster-applicatie voor medisch specialisten, arts-assistenten en ondersteunend personeel. Of het nu in ziekenhuizen met meerdere locaties of klinieken is. De inzet van MedSpace levert u een tijdsbesparing van minimaal 60 % op. En, ongekend veel gemak en transparantie. Een belangrijk onderdeel van MedWeb (het moederbedrijf van MedSpace) houdt zich bezig met het automatisch plannen van diensten en activiteiten.

Online demo
Probeer het online roosteren zelf!
Meld u aan voor de MedSpace demo

Automatische planners

Plannen wordt secondenwerk

De automatische wachten- en activiteitenplanners verdelen op geleide van een door u op te geven capaciteitsplanning wachten en activiteiten. Hierbij wordt rekening gehouden met competenties, afwezigheden, parttimepercentages en beginsaldi. Natuurlijk kunt u ook koppelingen aanbrengen en geven de planners door welke wachten of activiteiten niet zijn ingepland door krapte van geneesheer specialisten, arts-assistenten en ondersteunend personeel. Het resultaat van de planners is altijd handmatig aan te passen.

MedSpace Allshifts

Alle wachten van het gehele ziekenhuis op één webpagina
MedSpace Allshifts geeft een overzicht van alle wachten van alle diensten van geneesheer specialisten binnen één ziekenhuis. Real time uit de verschillende MedSpace-roosters binnen het ziekenhuis gehaald. Handig voor de spoed en onthaal. En met een MedSpace Light versie kunnen ook de dienst zonder MedSpace-rooster meedoen.

MedSpace beschikbaar voor iOS en Google Play

Het managementsysteem van MedWeb is ISO 27001 gecertificeerd. Dat houdt onder meer in dat MedWeb zich houdt aan protocollen en procedures zoals die volgens de richtlijnen van de ISO 27001 zijn gedefinieerd.

De MedSpace Roostermonitor

In één oogopslag uw hele dienst in beeld

U kunt nu een grote roostermonitor van uw dienst op het secretariaat, vergaderkamer of consultatie hangen. Het touchscreen wordt meteen bijgewerkt als er een wijziging plaatsvindt door de roosterplanner. Inlog vindt plaats door de roosterplanner.

MedSpace roostersoftware voor maatschappen is een product van MedWeb Development Lab.