MedSpace Allshifts

MedSpace Allshifts is een webbased lijst van alle diensten van alle poortspecialismen. Toegankelijk voor iedereen die de lijst moet inzien: de receptie, de SEH en eventueel andere belanghebbenden. Heel erg praktisch omdat MedSpace Allshifts de dienstdoende artsen automatisch uit alle MedSpace-roosters in het ziekenhuis haalt. En de vakgroepen zonder MedSpace krijgen een MedSpace Light versie. Zij leveren op die manier ook moeiteloos hun diensten aan. U als beheerder stelt in wie toegang heeft tot het Allshifts-scherm.

Met MedSpace Allshifts heeft u dagelijks een actuele lijst van alle diensten in één oogopslag

Een voorbeeld van het Allshifts-scherm:

MedSpace AllShifts

 

MedSpace Light
Niet alle vakgroepen hebben MedSpace, maar zij kunnen wel een MedSpace Light versie krijgen. Hiermee kunnen zij van een aantal functies van MedSpace voor het inplannen van diensten gebruik maken, zoals dienstblokkades, glashelder overzicht van gedane diensten over het hele jaar en synchronisatie van de diensten met de mobiele telefoon van de artsen. En de dienstdoende artsen worden automatisch overgezet naar het Allshifts-scherm.

MedSpace Allshifts voorkomt het gedoe van lijstjes die rondgemaild worden, misverstanden en verhoogt gemak, efficiency en veiligheid. Een dienstwissel bijvoorbeeld, wordt à la minute overgenomen op het MedSpace Allshifts-scherm. Dienstdoende assistenten of meerdere diensten per vakgroep vormen geen probleem.

Hoe werkt het? De bestaande MedSpace-gebruikers hoeven niets te doen. De poortspecialismen zonder MedSpace krijgen een Light versie van MedSpace om de diensten in te plannen. MedSpace zorgt voor een instructie. Omdat MedSpace een webbased applicatie is, zorgen wij ook voor de helpdesk en het onderhoud.

 

Geïnteresseerd? Wij komen graag langs om MedSpace Allshifts te demonstreren. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 035 6 211 211 of mailen, beheer@medweb.nl.

Onze partners
Sponsors